FAZAN MARUŠEVEC I MARIO LEPEN POBJEDNICI ŽUPANISJKOG PRVENSTVA U TRAPU

20. lipnja 2020.godine održano je Županijsko prvenstvo u gađanju na glinene golubove u disciplini trap. Domaćin ovogodišnjeg prvenstva bila je LU Vidra iz Breznice. Na prekrasno uređeno terenu snage je odmjerilo gotovo 140 strijelaca iz 23 lovačka društva.

Uz pozdravne govore predstavnika domaćina -predsjednika LU Vidra Breznice Stjepana Brgleza, predsjednika Lovačkog saveza Varaždinske županije Ivana Kutnjaka, načelnika Općine Breznica Stjepana Krobota natjecanje je službeno otvorio Župan Varaždinske županije Radimir Čačić .

Natjecanje se odvijalo na dvije streljane , te je svaka ekipa pucala dvije serije od 15 golubova u disciplinama lovački i sportski trap.

Uvjerljivu pobjedu sa čak 130 pogođenih meta odnijeli su strijelci LD Fazan iz Maruševca u sastavu : Juraj Sekačić, Ivan Korpar, Josip Gregur, Marijan Korpar, Ivan Gregur i Siniša Gregur.

Za ostala mjesta na pobjedničkom postolju vodila se “bitka” između četiri lovačka društva koja su u redovnom dijelu natjecanja osvojili svi po 117 pogodaka.

Nakon raspucavanja drugo mjesto pripalo je pripadnicima domaćina LU Vidra Breznica , a treće mjesto zauzeli su strijelci LD Vepar iz Ljubešćice.

U pojedinačnoj konkurenciji pobjedu je odnio Mario Lepen iz Kalnika Varaždinske Toplice, drugo mjesto pripalo je Damiru Zrinski iz ekipe Vidre Breznica a treće mjesto Josipu Greguru iz pobjedničke ekipe Fazana Maruševec.