GORAN KANIŠKI – novi predsjednik Lovačkog saveza

U  subotu 09.04.2022. godine u Zelendvoru je održana  Izborna Skupština Lovačkog saveza Varaždinske županije na kojoj je Goran Kaniški dobio potporu predstavnika lovačkih udruga da vodi Lovački savez naredne 4 godine. Na tom je mjestu zamijenio dosadašnjeg predsjednika Saveza Ivana Kutnjaka koji je ovu dužnost obnašao protekla 4 mandata.

Goran Kaniški zahvalio se na ukazanom povjerenju te naglasio da će u svojem mandatu raditi na boljitku lovstva Varaždinske županije.

Skupštini je prisustvovalo 36 od 42 zastupnika. Za dopredsjednika Lovačkog Saveza izabran je dosadašnji predsjednik Ivan Kutnjak koji se zahvalio svima na suradnji u proteklih 16 godina. U Izvršni odbor izabrani su: Tomislav Hrženjak i Hinko Drvar (Lovni ured Varaždin), Vladimir Kišić i Josip Plahtarić (Lovni ured Ivanec), Marko Pokos i Antun Novota (Lovni ured Ludbreg) te Matija Ležaić i Zlatko Biškup (Lovni ured Novi Marof). Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Branko Kostanjevec.

Skupštini su prisustvovali uvaženi gosti:  dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ljubomir Grgec, tajnik Hrvatskog lovačkog saveza  Ivica Budor i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je zahvalio dosadašnjem predsjedniku na vođenju Saveza te novom predsjedniku zaželio puno uspjeha u radu .