ŽUPANIJSKI POBJEDNICI FAZAN MARUŠEVEC I JOSIP HORVAT

U organizaciji Lovačkog saveza Varaždinske županije u subotu 19. Lipnja na streljani domaćina LD Jareb iz Visokog održano je županijsko natjecanje u gađanju glinenih meta discipline trap.

Snage su odmjerile ukupno 23 ekipe s po 6 strijelaca a najuspješniji u ekipnom poretku bili su strijelci iz LD Fazan Maruševec koji su obranili naslov prošlogodišnjih pobjednika. Drugo mjesto nakon raspucavanja pripalo je ekipi domaćina LD  Jareb Visoko, a treće mjesto osvojila je ekipa LD Šljuka iz Petrijanca.

U pojedinačnoj konkurenciji pobjedu je odnio Josip Horvat iz ekipe LD Jareb Visoko, drugo mjesto pripalo je Tomislavu Horvatu iz Srnjaka Ludbreg, a treće Siniši Greguru iz pobjedničke ekipe Fazana  Maruševec.

Natjecanje je službeno otvorio načelnik Općine Visoko ,Dragutin Mateković, a u nastavku natjecanju se pridružio i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je najuspješnijim ekipama i pojedincima zajedno s načelnikom Općine podijelio pehare i medalje.

Prije samog početka natjecanja uručena su i priznanja Hrvatskog lovačkog saveza zaslužnim lovcima s područja Lovnog ureda Novi Marof koje je uručio predsjednik Lovačkog saveza Ivan Kutnjak.